Læs vores seneste nyhedsblog eller kig vores arkiv igennem for interessant viden om både vores virksomhed og relevant viden inde for kornhåndtering og -opbevaring.

Vores nye omrøresystem til planlagre giver dig en bedre udnyttelse af dit anlæg. 

Ved opbevaring i planlager, kan man støde på udfordringer med kondenslag, våde lommer og lang tørretid. Dette kan afhjælpes ved at installere vores nye omrøresystem - Maxi Stirrer - som kan leveres til anlæg med en bredde på op til 15 meter. Systemet kan udstyres forskellige snegletyper, alt efter hvilket materiale, der skal omrøres. 

Sukup Eurpe A/S, Ø-Vet A/S og Alltech inviterer til fællesmøde med fokus på mykosiner i grisefoder.
Tirsdag d. 21. november i Næstved
Torsdag d. 23. november i Hedensted

Efter et par år med aflysninger er vi igen klar på verdens største landbrugsmesse Agritechnica i Hannover.

Sukup Europe har siden 2016 udviklet på en teknik, der skal gøre tørringen af høstede afgrøder mere effektiv. Det hedder tørring-slut og er udviklet i samarbejde med planteavler Ulrik Lunde ved Svendborg.

Hammerum Servicecenter og Sukup-DanCorn indbyder til økologisk temadag torsdag den 5. marts kl. 9:30 hos Sukup Europe A/S, Mimersvej 5, 8722 Hedensted

Maskinbladet har bragt nyheden om landets største silobyggeri, som snart står klar i Gødstrup.

Planen er, at de i alt 5 nye siloer skal stå klar til fuld drift, når høsten 2019 sætter ind.

Maskinbladet har været forbi en af vores gode kunder, Allan Gammelgaard som driver I/S Gammelgaard syd for Odder.
Allan har i flere år haft et ønske om at have kapacitet til afgrødeopbevaring på matriklen og investerede derfor i sommers i to Sukup amerikanersiloer.

Det ekstraordinære varme sommervejr har i år givet landmændene en meget tør og ikke mindst varm høst. Det betyder, at det indlagrede korn er meget varmt. Men temperaturen SKAL ned, forklarer Jens Erik Iversen, Direktør Sukup Europe / DanCorn.


”Den høje temperatur i kornet giver desværre ekstra ”gode” betingelser for især kornsnudebiller og kornmider, som kan formere sig eksplosivt i de høje temperatuer.”

Danmarks største privatejede grovvareselskab, Brødr. Ewers A/S sender et tydeligt signal med nybyggeriet af 3 stk. 7809 amerikanerlagersiloer fra Sukup Europe.
De tre nye siloer øger kapaciteten i Venslev med i alt 13.500 tons, og giver grovvareselskabet mulighed for at tilbyde en endnu bedre service til deres kunder.
Vi er glade for at være med til at øge kapaciteten og takker for et godt samarbejde med Brødr. Ewers.

Igen i år blev Sukup-DanCorn rejselegatet uddelt til en studerende på Landbrugets Lederuddannelse, trin Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole. 

Bygholm havde i år udpeget Jakob Frydensbjerg Nielsen (Horsens), som modtog legatet til Dimensionsfesten.