Læs vores seneste nyhedsblog eller kig vores arkiv igennem for interessant viden om både vores virksomhed og relevant viden inde for kornhåndtering og -opbevaring.

Igen i år blev Sukup-DanCorn rejselegatet uddelt til en studerende på Landbrugets Lederuddannelse, trin Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole. 

Bygholm havde i år udpeget Jakob Frydensbjerg Nielsen (Horsens), som modtog legatet til Dimensionsfesten.

Kristian Sørensens nye foderanlæg, med to store Sukup - DanCorn amerikaner siloer, giver ham en vigtig mulighed for at optimere fodringen løbende.

Sidste års meget våde høst har fået Steen Stenskrog fra Ebberup til at investere i nr. 2 Sukup silo og dertilhørende Skandia redlertransport.
De to 5408 Sukup omrøresiloer giver Steen en tørre- og lagerkapacitet på ca. 2600 tons korn, som får varme fra gårdens store halmfyr, der leverer varmt vand til en kalorifere, som forsyner siloernes blæsere med varme.

Sukups nye “grain reclaimer” reducerer mængden af det tilbageværende korn efter at fejesneglen har tømt siloen.
Det nye patenterede produkt, som er i stand til at optimere tømningen med 80 %, har imponeret så meget, at det netop har modtaget en international pris som et af dette års ”50 fremragende innovationer”.

Igen i år havde vi fornøjelsen at være del af verdens største landbrugsmesse Agritechnica i Hannover. 

Egeskov har som det første landbrug i Danmark fået installeret et tårntørreri fra Sukup. Og de høje forventninger til anlægget er blevet indfriet.

Det danske sommervejr har vist sig fra den mere våde side, og det går ud over årets høst. Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig med at sikre en tør høst. Vi har lige nu både nye og brugte mobiltørrerier til øjeblikkelig levering.

 

Årets Sukup-DanCorn Rejselegat blev torsdag d. 29. juni uddelt på Bygholm Landbrugsskole.

Esben Graff (Grønlundgaard) udtaler sig positivt til Effektivt Landbrug om de erfaringer, han har gjort sig med vores Sukup Mobiltørreri.

Det internationale og anerkendte Milling & Grain Magasin var i 2016t forbi Sukup Europe for at skrive en artikel omkring salget til det amerikanske firma Sukup Manufacturing Co. tilbage i 2015.

Artiklen sætter blandt andet fokus på, hvorfor salget har været en milepæl for både os og vores amerikanske ejere.