Sukup Europe har siden 2016 udviklet på en teknik, der skal gøre tørringen af høstede afgrøder mere effektiv. Det hedder tørring-slut og er udviklet i samarbejde med planteavler Ulrik Lunde ved Svendborg.

Det ekstraordinære varme sommervejr har i år givet landmændene en meget tør og ikke mindst varm høst. Det betyder, at det indlagrede korn er meget varmt. Men temperaturen SKAL ned, forklarer Jens Erik Iversen, Direktør Sukup Europe / DanCorn.


”Den høje temperatur i kornet giver desværre ekstra ”gode” betingelser for især kornsnudebiller og kornmider, som kan formere sig eksplosivt i de høje temperatuer.”

Igen i år blev Sukup-DanCorn rejselegatet uddelt til en studerende på Landbrugets Lederuddannelse, trin Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole. 

Bygholm havde i år udpeget Jakob Frydensbjerg Nielsen (Horsens), som modtog legatet til Dimensionsfesten.

Sukups nye “grain reclaimer” reducerer mængden af det tilbageværende korn efter at fejesneglen har tømt siloen.
Det nye patenterede produkt, som er i stand til at optimere tømningen med 80 %, har imponeret så meget, at det netop har modtaget en international pris som et af dette års ”50 fremragende innovationer”.

Igen i år havde vi fornøjelsen at være del af verdens største landbrugsmesse Agritechnica i Hannover. 

Det danske sommervejr har vist sig fra den mere våde side, og det går ud over årets høst. Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig med at sikre en tør høst. Vi har lige nu både nye og brugte mobiltørrerier til øjeblikkelig levering.

 

Årets Sukup-DanCorn Rejselegat blev torsdag d. 29. juni uddelt på Bygholm Landbrugsskole.

I dag har vi fejret vores skønne kollegas flotte 25 års jubilæum.
Ulla har været med siden 1. januar 1992, hvor hun blev ansat af Kirsten og Hans Hansen som DanCorns sekretær/bogholder.
Siden da har hun siddet i en række forskellige funktioner, oplevet virksomhedssalg og navneskift til Sukup Europe.

I artiklen fra Maskinbladet/dagens landbrug d. 07.10.2016 fortæller vores administrerende direktør, Jens Erik Iversen om fordelene ved, at vores virksomhed i dag er ejet af den amerikanske familieejede virksomhed Sukup. 

Sukup Europe A/S har siden 2012 uddelt et årligt legat til en studerende på Landbrugets Lederuddannelse, trin Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole.