Vores nye omrøresystem til planlagre giver dig en bedre udnyttelse af dit anlæg. 

Ved opbevaring i planlager, kan man støde på udfordringer med kondenslag, våde lommer og lang tørretid. Dette kan afhjælpes ved at installere vores nye omrøresystem - Maxi Stirrer - som kan leveres til anlæg med en bredde på op til 15 meter. Systemet kan udstyres forskellige snegletyper, alt efter hvilket materiale, der skal omrøres. 

Sukup Eurpe A/S, Ø-Vet A/S og Alltech inviterer til fællesmøde med fokus på mykosiner i grisefoder.
Tirsdag d. 21. november i Næstved
Torsdag d. 23. november i Hedensted

Efter et par år med aflysninger er vi igen klar på verdens største landbrugsmesse Agritechnica i Hannover.

Sukup Europe har siden 2016 udviklet på en teknik, der skal gøre tørringen af høstede afgrøder mere effektiv. Det hedder tørring-slut og er udviklet i samarbejde med planteavler Ulrik Lunde ved Svendborg.

Det ekstraordinære varme sommervejr har i år givet landmændene en meget tør og ikke mindst varm høst. Det betyder, at det indlagrede korn er meget varmt. Men temperaturen SKAL ned, forklarer Jens Erik Iversen, Direktør Sukup Europe / DanCorn.


”Den høje temperatur i kornet giver desværre ekstra ”gode” betingelser for især kornsnudebiller og kornmider, som kan formere sig eksplosivt i de høje temperatuer.”

Igen i år blev Sukup-DanCorn rejselegatet uddelt til en studerende på Landbrugets Lederuddannelse, trin Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole. 

Bygholm havde i år udpeget Jakob Frydensbjerg Nielsen (Horsens), som modtog legatet til Dimensionsfesten.

Sukups nye “grain reclaimer” reducerer mængden af det tilbageværende korn efter at fejesneglen har tømt siloen.
Det nye patenterede produkt, som er i stand til at optimere tømningen med 80 %, har imponeret så meget, at det netop har modtaget en international pris som et af dette års ”50 fremragende innovationer”.

Igen i år havde vi fornøjelsen at være del af verdens største landbrugsmesse Agritechnica i Hannover. 

Det danske sommervejr har vist sig fra den mere våde side, og det går ud over årets høst. Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig med at sikre en tør høst. Vi har lige nu både nye og brugte mobiltørrerier til øjeblikkelig levering.

 

Årets Sukup-DanCorn Rejselegat blev torsdag d. 29. juni uddelt på Bygholm Landbrugsskole.