Onsdag d. 25. oktober bragte en række lokale medier vores artikel om Sukup Europes succes med at tiltrække kvalificeret ung arbejdskraft. I artiklen kan du møde tre af vores unge kollegaer, som sætter ord på, hvorfor de har valgt at arbejde hos Sukup Europe.

I artiklen fra Maskinbladet/dagens landbrug d. 07.10.2016 fortæller vores administrerende direktør, Jens Erik Iversen om fordelene ved, at vores virksomhed i dag er ejet af den amerikanske familieejede virksomhed Sukup. 

Som deltager i projekt PattegrisLIV, er det vigtigt for besætningen hos Sandager Skovgaard, nord for Svendborg, at alle forhold fungerer optimalt. Et af de afgørende elementer, som har haft en direkte indvirkning på bedriftens resultater, har været indkøbet af to Sukup Europe/Dancorn amerikanersiloer.


En ny undersøgelse fra Seges konkluderer, at en tidlig våd høst kan betale sig frem for at forsinke høsten i håb om tørvejr.

Specialkonsulent Henning Sjørslev Lyngvig fra Seges konkluderer i dag, i hans artikel fra Effektivt Landbrug, at omkostningerne ved tørring af en våd høst ikke overstiger udbyttetabet ved en for sen høst.

 

Sukup Europe A/S har siden 2012 uddelt et årligt legat til en studerende på Landbrugets Lederuddannelse, trin Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole.

Virksomheden Sukup Europe/Dan-Corn i Hedensted skifter pr. 1. februar administrerende direktør.
Ny mand på chefposten bliver Jens Erik Iversen, der i dag er salgschef i virksomheden.