Maskinbladet har bragt nyheden om landets største silobyggeri, som snart står klar i Gødstrup.

Planen er, at de i alt 5 nye siloer skal stå klar til fuld drift, når høsten 2019 sætter ind.

Maskinbladet har været forbi en af vores gode kunder, Allan Gammelgaard som driver I/S Gammelgaard syd for Odder.
Allan har i flere år haft et ønske om at have kapacitet til afgrødeopbevaring på matriklen og investerede derfor i sommers i to Sukup amerikanersiloer.

Danmarks største privatejede grovvareselskab, Brødr. Ewers A/S sender et tydeligt signal med nybyggeriet af 3 stk. 7809 amerikanerlagersiloer fra Sukup Europe.
De tre nye siloer øger kapaciteten i Venslev med i alt 13.500 tons, og giver grovvareselskabet mulighed for at tilbyde en endnu bedre service til deres kunder.
Vi er glade for at være med til at øge kapaciteten og takker for et godt samarbejde med Brødr. Ewers.

Kristian Sørensens nye foderanlæg, med to store Sukup - DanCorn amerikanersiloer, giver ham en vigtig mulighed for at optimere fodringen løbende.

Sidste års meget våde høst har fået Steen Stenskrog fra Ebberup til at investere i nr. 2 Sukup silo og dertilhørende Skandia redlertransport.
De to 5408 Sukup omrøresiloer giver Steen en tørre- og lagerkapacitet på ca. 2600 tons korn, som får varme fra gårdens store halmfyr, der leverer varmt vand til en kalorifere, som forsyner siloernes blæsere med varme.

Egeskov har som det første landbrug i Danmark fået installeret et tårntørreri fra Sukup. Og de høje forventninger til anlægget er blevet indfriet.

Esben Graff (Grønlundgaard) udtaler sig positivt til Effektivt Landbrug om de erfaringer, han har gjort sig med vores Sukup Mobiltørreri.

Det internationale og anerkendte Milling & Grain Magasin var i 2016 forbi Sukup Europe for at skrive en artikel omkring salget til det amerikanske firma Sukup Manufacturing Co. tilbage i 2015.

Artiklen sætter blandt andet fokus på, hvorfor salget har været en milepæl for både os og vores amerikanske ejere. 

 

I dag kan du i Maskinbladet læse om vigtigheden i at tegne en serviceaftale til dit siloanlæg.
Vores kunde - Gustav Madsen (Lemvig) udtaler sig om, hvorfor han altid har prioriteret at lade Sukup Europe lave service på sit siloanlæg.

Vores amerikanske kollega, John Bowes, som for tiden har base hos Sukup Europe i Hedensted, har givet et interessant interview til det internationale magasin, Milling and Grain.
Mød John og læs om hans internationale arbejde for vores amerikanske afdeling i Sheffield, Iowa.