Sukup Europe 


 Kvalitet, styrke og effeftivitet


Virksomheden blev startet i 1955 på Klejsgaard i forbindelse med, at den første mejetærsker blev anskaffet.
Herved opstod behovet for korntørring og - opbevaring.

Siden den tid har vi tilstræbt, at udnytte de praktiske erfaringer fra landbruget og sammenholdt disse med de nyeste tanker i vor produktudvikling.

Vi er i dag et af branchens ældste firmaer, de første 60 år drevet under navnet DanCorn, og i dag markedsført som Sukup Europe.
Salget foretages i dag både via et stærkt europæisk forhandlernetværk  og som direkte salg til vores kunder.

Herved sikres en udnyttelse af vor mangeårige erfaring i projektering og montering af korn- og frøbehandlingsanlæg.

 

Ny stærk ejerstruktur

Efter 60 år, og to generationsskifter, besluttede familien Hansen, i foråret 2015, at sælge 2/3 af familievirksomheden DanCorn, til den amerikanske familievirksomhed og samarbejdspartner, Sukup Manufaturing Co.

Sukup har i mange år stået bag produktionen af de korntørringsanlæg, der er blevet solgt gennem DanCorn.

I efteråret 2015 skiftede DanCorn derfor navn til Sukup Europe, og repræsenterer i dag Sukup på det europæiske marked. Forretningsmodellen og dagsorden fortsætter dog som tidligere.

Salget betyder, at vi fremover ikke længere er et fordyrende mellemled, men i stedet rent faktisk producenten. Derfor får vores kunder fremadrettet en endnu tættere forbindelse til fabrikken.

Opkøbet betyder en stærk ejerstruktur som fundament og en vigtig sikkerhed for vores kunder fremadrettet.

 

 

Amerikansk ejerskab

Sukup Manufacturing Co er en familiejet producent af korn siloer/ og – tørringsanlæg. De er verdens hurtigst voksende silo producent og den største familieejede, full-line producent inden for korntørring og opbevaringsudstyr.

Virksomheden er placeret i hjertet af det rige, midtvestlige landbrugsjord.

Siden indførelsen af deres første omrøringssystem i 1963, har de fremstillet produkter, som har gjort kornproduktionen mere effektiv for landmanden.