Økonomichef til Sukup Europe

Til controlleren, regnskabschefen eller økonomichefen, som ønsker at tage ansvar for økonomifunktionen i en solid virksomhed med en flad organisation og et stærkt sammenhold.

Sukup Europe A/S er inde i en spændende udvikling, og vi ønsker at styrke vores økonomifunktion med en proaktiv økonomichef, som får til hovedopgave at drive og udvikle økonomi- og regnskabsfunktionen i virksomheden, herunder varetage den daglige ledelse af tre medarbejdere.

Bredt job med stor indflydelse
Opgaverne er alsidige fra overordnet controlling og regnskab til mere ”hands on”-opgaver i forbindelse med månedsafslutninger over til udviklingsopgaver i form af optimering af arbejdsgange og automatisering af processer. Du vil over tid, når du kender forretningen, få en nøgleopgave i at understøtte den administrerende direktør og agere ”højre hånd” på diverse analyser, kalkulationer, præsentationer og ad hoc-opgaver.

Du refererer til den administrerende direktør og bliver en del af ledergruppen i virksomheden. Du har din daglige gang på hovedkontoret i Hedensted, hvorfra du i tæt samspil med dine kollegaer har fokus på at understøtte og skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Det er afgørende for succes i jobbet, at du formår at møde folk i øjenhøjde, er uformel og ligetil samt sætte en ære i at levere med kvalitet til rette tid.

Andre nøgleopgaver er den overordnede udarbejdelse af regnskabs- og økonomirapportering, hvor du er ansvarlig for den interne såvel som eksterne rapportering i form af måneds- og årsrapporter. Du får ligeledes til opgave at udarbejde og følge op på de bagvedliggende budgetter, analysere forretningens nøgletal, afvigelser etc. Derudover får du en væsentlig opgave i form af controlling på salg, projekt, indkøb mv. og vil være i løbende kontakt med ejerens Group Controller, som er placeret i USA.

Du skal endvidere som økonomichef tilsikre en effektiv og optimeret økonomifunktion gennem bl.a. fokus på forbedringer af processer samt håndtering af de administrative områder. Ligesom det er vigtigt, at den administrerende direktør oplever et konstruktivt med- og modspil samt får frigivet tid på den længere bane.

Kompetent økonomisk håndværker
Vi vil i udvælgelsen vægte højt, at du kan og vil håndværket omkring controlling/driftsøkonomi og regnskab samtidig med, at du har evnerne og erfaringen til at udfordre og udvikle forretningen gennem løbende sparring med administrerende direktør, bestyrelse samt kollegaer. Du er ligeledes i stand til at gennemskue de risici og muligheder, der er i forretningen, og du har erfaring fra en mindre eller mellemstor virksomhed. Du har en økonomisk videregående uddannelse og stærke IT- og systemkundskaber, herunder erfaring med NAV og er Superbruger af Excel. Du taler og skriver dansk og engelsk.

Som person er du tydelig i din kommunikation og har en positiv og ukompliceret tilgang. Du er analytisk stærk, samtidig med, at du er en ”do’er”, der får flyttet og afsluttet opgaverne. Som leder er du god til at formidle et godt tværorganisatorisk samarbejde og er empatisk, struktureret samt pligtopfyldende. Ledelsesopgaven er mindre, da medarbejderne langt hen ad vejen er selvkørende, så det kan være, at du ikke har haft ledelse før, men erfaringsmæssigt er nået til et punkt, hvor du er klar til det. Du er imødekommende og omgængelig, og vil trives i en kultur, hvor tillid, troværdighed og ærlighed er nøgleord.

Du tilbydes et job i en velkonsolideret virksomhed med lange traditioner i branchen samt et langsigtet fokus på ejerskab og mål. Du bliver nøgleperson i forhold til virksomhedens fortsatte udvikling og får stor indflydelse på din egen hverdag.

Ansættelsesvilkårene forhandles individuelt på et konkurrencedygtigt niveau, der modsvarer dine kvalifikationer og jobbets krav.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Søren Vestergaard Holm på 2042 1665.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

 

Ansøg stillingen her: www.hansentoft.dk/job