Egeskov har som det første landbrug i Danmark fået installeret et tårntørreri fra Sukup. Og de høje forventninger til anlægget er blevet indfriet.

Esben Graff (Grønlundgaard) udtaler sig positivt til Effektivt Landbrug om de erfaringer, han har gjort sig med vores Sukup Mobiltørreri.

Det internationale og anerkendte Milling & Grain Magasin var i 2016t forbi Sukup Europe for at skrive en artikel omkring salget til det amerikanske firma Sukup Manufacturing Co. tilbage i 2015.

Artiklen sætter blandt andet fokus på, hvorfor salget har været en milepæl for både os og vores amerikanske ejere. 

 

I dag kan du i Maskinbladet  læse om vigtigheden i at tegne en serviceaftale til dit siloanlæg.
Vores kunde- Gustav Madsen (Lemvig) udtaler sig om, hvorfor han altid har prioriteret at lade Sukup Europe lave service på sit siloanlæg.

Vores amerikanske kollega, John Bowes, som for tiden har base hos Sukup Europe i Hedensted, har givet et interessant interview til det internationale magasin, Milling and Grain.
Mød John og læs om hans internationale arbejde for vores amerikanske afdeling i Sheffield, Iowa.

Som deltager i projekt PattegrisLIV, er det vigtigt for besætningen hos Sandager Skovgaard, nord for Svendborg, at alle forhold fungerer optimalt. Et af de afgørende elementer, som har haft en direkte indvirkning på bedriftens resultater, har været indkøbet af to Sukup Europe/ Dancorn amerikanersiloer.


I en artikel fra Fagbladet Agro er en beskrivelse af Dancorn anlægget, som er under opførelse for Håstrupgård ved deres nye svineproduktion - Grønlundgård. Anlægget består af 3.900 tons lagersilo, mobilt tørreri, forsilo samt transportanlæg.  

I en artikel om valg af kornsilo sammenlignes DanCorn med andre udbydere på markedet. 

DanCorn vækker opsigt i medierne med lanceringen af verdens største tørresilo. 

 

 

DanCorn har stor fokus på sikkerhed og på at siloerne opfylder alle europæiske normer. 

Det kan du læse mere om i artiklen i LandbrugSyd...